08/02-24 Cirkel K åben deres nye butik i Recharge City ved afkørsel 57 ved Horsens.

Torsdag den 8. februar åbner Circle K dørene til en splinterny full-service station i Recharge City ved afkørsel 57. Det fejres med en åbningsfest, hvor alle interesserede er inviteret til snoreklip kl. 12-13 på adressen Kai Lindbergs Vej 2A, 8700 Horsens.

Åbningen inkluderer en butik på over 300 kvm, som er indrettet med store siddeområder, der giver kunderne mulighed for at lade op, før de fortsætter deres rejse.

Fremtidens transport er i høj grad eldrevet, og derfor har Circle K indrettet butikken efter disse nye behov med længere pauser, som følger af fremtidens infrastruktur.

Den nye station er DGNB-guldcertificeret, hvilket sikrer en helhedsorienteret tilgang til bæredygtighed. Der er 12 lynladepladser til elbiler, og området med elladestandere kan udvides med yderligere 14 lynladepladser. Der er også et vandrensningsanlæg i vaskehallen og en fælles energiløsning i hele butikken med fokus på energioptimering og miljøbeskyttelse.

Vi håber at kunne være et positivt stop for de mange tusinde bilister og chauffører, der dagligt passerer det trafikale knudepunkt ved afkørsel 57 og Vestvejen, hvor vi nu er placeret med åbningen i Recharge City.

I butikken er der store opholdsrum, hvor der er plads til at arbejde eller bare slappe af, og vi tilbyder et bredt udvalg af frisklavet mad og drikkevarer. Vi ser frem til at åbne dørene og byde kunderne velkommen i vores nye, flotte butik.

Læs mere her: https://rechargecity.dk/